Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 26.04.2024, 10:31

Новосілківська гімназія Горохівської міської ради Луцького району Волинської області

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

18:34
Про національно – патріотичного виховання школярів зош-IIIст.с.Новосілки

Для педагогічного колективу зош-IIIст.с.Новосілки патріотичний напрямок роботи був і залишається пріоритетним. Формування громадянина - патріота України, підготовленого до життя, з високою національною свідомістю, виховання громадян, які здатні побудувати громадянське суспільство, в основу якого були б закладені та постійно втілювалися демократія, толерантність та повага до прав людини, набуває сьогодні особливого значення. Патріотизм у сучасному розумінні– це відчуття того, що в моєму класі, школі, місті, країні все мене стосується, все залежить від мене. Громадянсько - патріотичний напрямок виховання учнів в нашій школі складаєтьсяз з:громадянської освіти та громадянського виховання; військово - патріотичного виховання; правового виховання; морально - етичного виховання на основі вивчення традицій українського народу; соціального проектування та учнівського самоврядування; Вище перелічені складові громадянсько - патріотичного напрямку виховання реалізуються в школі різними шляхами. Національно – патріотичне виховання в школі здійснюється через реалізацію таких заходів:

1. У музейній кімнаті школи створений куточок, присвячений подіям на Сході України та нашим односельчанам, які виконують свій почесний обов’язок у зоні АТО. У музейній кімнаті проводяться уроки мужності, виховні години. Історичний матеріал з музею використовується учнями для підготовки матеріалів різноманітних конкурсів.

2. Членами учнівського самоврядування «Міністерства дозвілля» було проведено позакласні заходи: шоу «Я люблю Україну», вікторина «Знай і люби свій рідний край» ,вечори відпочинку «Традиції нашого народу».

3.Члени учнівського самоврядування «Міністерство волонтерів» організовують та проводять акції («Ми за мир!» «Грані добра»), конкурси малюнків, листів солдатам у зону АТО. Допомагали збирати кошти та продукти харчування бійцям, Постійно доглядають за Меморіалом Слави.

4. Батьківська громадськість активно залучається до проведення як загальношкільних так і класних заходів. Це свята «Новорічний ранок», «День матері», «Вогник - свято обдарованих», виховні години зустрічі поколінь «Від родини походить життя людини», «У світі сучасних професій», зустрічі з учасниками АТО. На батьківських зборах розглянуто питання «Патріотичне виховання в сім’ї як елемент становлення громадянина України».

 5. Бібліотекар школи Савчук О.І.. постійно поновлює книжкові виставки на патріотичну тематику. До збройних сил України оформлена виставка «Ось де люди наша слава, слава України», постійно діючі : «Чорні крила Чорнобиля», «Україна – єдина країна», «Про козацькі часи мовою книг», «Література рідного краю». Створюються виставки, підбирається література до Дня Прапора , Дня Незалежності України, Дня української писемності та мови .

6. Інформація про проведені заходи з національно – патріотичного виховання висвітлюється на на сайті школи/

Директор школи        Л.О.Стасевич

Переглядів: 380 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Гаряча лінія
Друзі сайту
.

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz