Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 25.04.2024, 16:01

Новосілківська гімназія Горохівської міської ради Луцького району Волинської області

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

18:11
Про проведення Дня ЦЗ у зош-IIIст.с. Новосілки

Згідно зі статтею 3 Конституції України життя та здоров’я людини, її безпека є найвищими соціальними цінностями, за забезпечення яких держава відповідає перед нею.

У світі постійно виникають різного роду небезпеки, які пов’язані з природними катаклізмами, аваріями і катастрофами. Кінець ХХ століття та початок ХХІ принесли рекордну кількість небезпек природного, техногенного та соціально-політичного характеру. Їх виникнення, як правило загрожує життю людей, завдає великих матеріальних збитків.

24 квітня 2017 року в школі було проведено День цивільного захисту в рамках Тижня безпеки життєдіяльності.

День цивільного захисту в школі проведено:

– з метою організації навчання запобігання надзвичайним ситуаціям техногенного та природного характеру і реагування, у разі їх виникнення,
– з метою захисту учасників навчально-виховного процесу і працівників галузі, зменшення матеріальних витрат,
– з метою практичного відпрацювання учнями теоретичних знань та навичок, які отримані ними під час вивчення теорії з основ здоров’я, безпеки життєдіяльності та цивільного захисту,
– з метою досягнення злагодженості у роботі керівного, командно-начальницького та особового складу позаштатних формувань навчального закладу в цілому як об’єкта цивільного захисту. при виконанні заходів щодо попередження та реагування на надзвичайні ситуації техногенного та природного характеру.
День ЦЗ у школі розпочався єдиним уроком, проведеним класними керівниками 1-11 класів на тему: «Кожен має право на захист свого життя».

Протягом дня у школі працювала тематична виставка з цивільного захисту, організована вчителем ЗВ Костюком С.А.

Бібліотекар школи. Савчук О.І..  підготувала добірку матеріалів щодо Дня ЦЗ та  річниці аварії на Чорнобильській АЕС.

Вчителем образотворчого мистецтва Понидельник Т.Ф організовано конкурс малюнків на тему «Небезпека очима дітей».

Вчитель  фізкультури та педагог-організатор  провели квест «Захистимо своє життя для майбуття», на якому було проведено практичні заняття з медико-санітарної підготовки з учнями 6-7 та 10-их класів. Під час заходу десятикласники продемонстрували свою майстерність в учбовій евакуації потерпілого в екстремальній ситуації.

Учбова евакуація учнів та працівників школи продемонструвала злагодженість дій та високу мобільність колективу школи у разі надзвичайної ситуації.

День цивільного захисту у школі завершився лінійкою, на якій виступила директор Л.О.Стасевич. Вона підвела підсумки Дня і підкреслила, що підготовка з ЦЗ в школі на задовільному рівні, працівники і учні школи усвідомлюють важливість завдань ЦЗ.

Директор школи                                   Л.О.Стасевич

Переглядів: 531 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Гаряча лінія
Друзі сайту
.

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz