Головна | Реєстрація | Вхід | RSSВівторок, 21.05.2024, 21:09

Новосілківська гімназія Горохівської міської ради Луцького району Волинської області

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Щорічно 18 жовтня відзначається Європейський день протидії торгівлі людьми.

Факт його відзначення є нагадуванням про актуальність проблеми торгівлі людьми, а також про необхідність об’єднання зусиль для протидії цьому явищу.

До Європейського дня боротьби з торгівлею людьми, який цьогоріч проходить під гаслом «Наша обізнаність – наша безпека», було проведено інформаційно-просвітницький захід з метою підвищення рівня інформованості учасників освітнього процесу щодо засобів і методів, які використовуються торговцями для експлуатації людей; формування свідомого ставлення до проблеми торгівлі людьми як актуальної для кожної особи та її найближчого оточення, а також формування толерантного ставлення до постраждалих від торгівлі людьми. Учасники заходу переглянули тематичні відеоролики про те, як виглядає проблема торгівлі людьми та які є ефективні стратегії боротьби з нею. Діти дізналися, як може виглядати процес вербування, почули поради, щоб не по ... Читати далі »

Переглядів: 57 | Додав: Admin | Дата: 24.10.2023 | Коментарі (0)

Всесвітній день психічного здоров’я відзначається 10 жовтня.

Ментальне здоров’я є важливою складовою розвитку дітей, що поєднує здоровий дух, гарне фізичне самопочуття та вміння контактувати з оточуючими. Наразі багато мешканців України знаходяться у постійному стані стресу, що також в подальшому може призвести до проблем з психічним здоров’ям. Щоб запобігти цьому, варто вже зараз потурбуватись про себе та близьких. 

Цьогоріч темою дня стало гасло – «Як ти? Як ти себе почуваєш?». Учнями 8 класу було виготовлено інформаційну листівку «Ментальне здоров’я». Усі учні переглядали відеоролик про ментальне здоров’я, як піклуватися про себе та своїх близьких у цей непростий час. Для учні 1-4 класів було проведено квест-гру «Ментальне здоров’я – запорука щасливого життя».

Психічне здоров’я має першочергове значення для особистого благополуччя, підтримки здорових сімейних від ... Читати далі »

Переглядів: 41 | Додав: Admin | Дата: 24.10.2023 | Коментарі (0)

Міжнародний урок доброти «Гуманне та відповідальне ставлення до тварин»

Для нашого закладу освіти стало доброю традицією долучатися до участі у заходах від благодійного фонду допомоги безпритульним тваринам «Щаслива лапа» («Happy paw»). У цьому році ми приєдналися до проведення улюбленого та очікуваного всіма педагогами та учнями ІV Міжнародного уроку доброти про гуманне та відповідальне ставлення до тварин, присвяченого Всесвітньому дню захисту тварин, який відзначають 4 жовтня.

Традиційно проведення Уроку доброти підтримує Міністерство освіти і науки України. Під час проведення уроків наші педагоги використовували також матеріали, надані благодійною організацією «Щаслива лапа»: презентації, аудіоказки, вікторини, квести, ігри, корисні відео та багато іншого.

Такі заходи виховують у дітей дбайливе, доброзичливе, гуманне ставлення до тварин. 

Дякуємо за Вашу небайдужість, гуманне та відповідаль ... Читати далі »

Переглядів: 58 | Додав: Admin | Дата: 24.10.2023 | Коментарі (0)

Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Жовтень 2023  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Гаряча лінія
Друзі сайту
.

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz